22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate A fost localizată adresa IP cu care s-a furat dosarul medical al lui SCHUMACHER

A fost localizată adresa IP cu care s-a furat dosarul medical al lui SCHUMACHER

Adresa IP folosită de persoana care a furat raportul medical referitor la fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost localizată la o companie din Elveţia, potrivit realitatea.net.
Firma respectivă, cu sediul în cantonul Zurich, a fost contactată în zilele dinaintea transferului lui Schumacher de la Grenoble la Lausanne, pentru a se analiza posibilitatea transportării fostului pilot cu un elicopter închiriat de la această societate, potrivit cotidianului Dauphine Libere.

Conform procedurilor, o versiune a raportului medical a fost transmisă unui medic care colaborează cu firma elveţiană şi este însărcinat cu adaptarea echipamentelor medicale din elicopter în funcţie de situaţia pacientului. În cele din urmă, s-a renunţat la varianta transportării lui Schumacher cu elicopterul, iar germanul a fost dus la Lausanne cu o ambulanţă. „Aceste elemente nu semnifică însă că medicul este cel care a încercat să negocieze vânzarea dosarului. Ar putea fi vorba şi de unul dintre apropiaţii săi sau de angajaţi ai firmei ce închiriază elicoptere”, menţionează ledauphine.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS