5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSorin Ilieşiu a demisionat din PNL

Sorin Ilieşiu a demisionat din PNL

Senatorul PNL Sorin Ilieşiu a anunţat, joi dimineaţa, că a demisionat din PNL, după ce preşedintele partidului, Crin Antonescu, a propus excluderea sa,  conform antena3.ro.
„Demisionez aşadar, considerând că nu mai există nicio speranţă pentru invalidarea propunerii de excludere a mea din PNL, făcută de domnul preşedinte”, spune Sorin Ilieşiu într-o a treia scrisoare deschisă trimisă colegilor de partid.
Ilieşiu a precizat că nu se aştepta ca 65 din cei 67 membri ai Biroului Politic Naţional al PNL să voteze pentru excluderea sa din partid, la propunerea lui Antonescu.
Sorin Ilieşiu spune că a fost surprins şi să fie catalogat „nătărău” de liderul PNL şi preşedinte al Senatului.
„Nu mă aşteptam ca preşedintele Senatului României să mă numească ‘nătărău’, respectiv neghiob, nătâng, gogoman sau dobitoc, pentru ca apoi să dispună excluderea mea — atât ca secretar cât şi ca simplu membru — din Comisia pentru Cultură şi Media, fiind singurul parlamentar doctor în Cinematografie şi Media (Magna cum laude), autor a trei cărţi de specialitate de nivel academic şi al unor documentare apreciate, precum filmul ‘Apocalipsa după Cioran’ (realizat împreună cu domnul Gabriel Liiceanu)”, se arată în scrisoarea lui Sorin Ilieşiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS