16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVizită PDL în Germania, la invitația CDU

Vizită PDL în Germania, la invitația CDU

Deputatul PDL Andreea Paul va participa începând cu data de 17 februarie, alături de delegația PDL condusă de președintele Vasile Blaga, la vizita în Germania organizată de Fundația Konrad Adenauer la invitația CDU.
Din delegație mai fac parte prim-vicepreședinta PDL Anca Boagiu, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreședinții PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu și Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan.
În cadrul vizitei, care se va desfășura în săptămâna 17-22 februarie 2013, vor avea loc întâlniri cu reprezentanți CDU la Berlin și Dresda unde se vor aborda subiecte legate de alegerile europarlamentare din acest an, de sistemul electoral german și de organizarea și politicile promovate de CDU care au condus la o nouă victorie în alegerile generale din 2013. De asemenea, vor fi abordate și teme legate de Partidul Popular European din care cele două formațiuni politice fac parte.
Delegaţia română se va întâlni, printre alții, cu secretarul general al CDU, Peter Tauber, cu președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul German, Gunther Krichbaum, cu secretarul general al Consiliului Economic al CDU, Wolfgang Steiger, cu Bernd Fabritsius, președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania și liderul grupului parlamentar CDU din Parlamentul Landului Saxonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS