22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Scrisoare ce conţinea un glonţ, adresată preşedintelui Camerei inferioare a Parlamentului, interceptată

Italia: Scrisoare ce conţinea un glonţ, adresată preşedintelui Camerei inferioare a Parlamentului, interceptată

Poşta italiană a interceptat ieri o scrisoare de ameninţare adresată preşedintelui Camerei inferioare a Parlamentului, Laura Boldrini, plicul scrisorii conţinând un glonţ, informează HotNews.ro. Poliţia a anunţat că scrisoarea a fost interceptată în nordul oraşului Milano, incidentul survenind după o dispută în cadrul Legislativului privind o măsură financiară controversată destinată reducerii deficitului public. În scrisoarea anonimă, scrisă de mână, autorii afirmă că ştiu unde locuieşte preşedintele Laura Boldrini şi ameninţă să îi arunce acid peste faţă. Potrivit presei italiene, scrisoarea este semnată cu o stea cu cinci colţuri, emblemă mişcării contestatare Cinci Stele (M5S) a lui Beppe Grillo.

Boldrini a fost ţintă unei serii de atacuri verbale în această săptămâna din partea membrilor M5S, pentru că a acuzat luni mişcarea că instigă la violente şi i-a calificat pe bloggerii site-ului acesteia că sunt „potenţiali violatori”. Ea a făcut astfel aluzie la un mesaj satiric al lui Beppe Grillo care a marcat începutul unui val de injurii împotriva preşedintelui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS