15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi făcut

Preşedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi făcut

Ancheta desfăşurată de către Corpul de Control al ministrului Sănătăţii la Institutul Oncologic din Capitală este cel mai bun lucru care putea fi făcut în acest moment, a declarat astăzi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi, citat de b1.ro. Buşoi susţine că problema de la Institutul Oncologic este una care ţine strict „de organizarea internă”, iar ancheta este derulată pentru a vedea care sunt cauzele şi de ce au existat probleme la institut. „În acest caz, soluţia cea mai potrivită este cea decisă de Ministerul Sănătăţii, pentru că este o problemă strict de organizare internă de a face o anchetă foarte rapidă şi de a vedea care sunt cauzele şi de ce a existat această proastă gestionare din cauza căreia s-a ajuns la această situaţie. Ancheta este făcută de Direcţia de Control a Ministerului şi este lucrul cel mai bun care putea fi făcut în acest moment. Ancheta este în desfăşurare”, a susţinut Buşoi.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a decis trimiterea unei echipe de control la Institutul Oncologic Bucureşti, după ce unitatea a rămas fără antibiotice, leucoplast şi comprese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS