17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenat: Dan Mihalache, votat în funcţia de secretar general adjunct

Senat: Dan Mihalache, votat în funcţia de secretar general adjunct

Plenul Senatului l-a votat astăzi pe Sorin Dan Mihalache ca secretar general adjunct în locul lui Constantin Dan Vasiliu, care a fost revocat din funcţie în aceeaşi zi, informează Agerpres.ro. Senatorii s-au exprimat prin vot secret cu buletine, rezultatul fiind 115 voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”.  Potrivit preşedintelui de şedinţă, Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului, secretarul general adjunct Dan Mihalache va depune jurământul în cursul acestei săptămâni, în faţa membrilor Biroului Permanent.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat astăzi revocarea din funcţia de secretar general adjunct al acestei instituţii a lui Constantin Dan Vasiliu şi înlocuirea lui cu Dan Mihalache, a informat senatorul PSD Ioan Chelaru, chestor al Senatului. El a precizat că propunerea de înlocuire a fost făcută de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, iar membrii Biroului Permanent au fost de acord cu aceasta.

Întrebat de ce a propus revocarea din funcţia de secretar general adjunct a lui Constantin Dan Vasiliu, Crin Antonescu a răspuns: „Din raţiuni organizatorice”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS