10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Două incendii de furaje, la Dobrun

Olt: Două incendii de furaje, la Dobrun

Pompierii din cadrul Gărzii Osica au intervenit ieri seară, în comuna Dobrun, strada Roşienii Mari, pentru stingerea unui incendiu de furaje izbucnit în gospodăria Mariei A, conform unui comunicat de presă al ISU Olt. 
Ajunşi la locul solicitării, cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, militarii au găsit în flăcări furajele din gospodăria femeii, cu posibilitate de propagare şi la anexele gospodăreşti din apropiere. Militarii au acţionat aproximativ 30 de minute, reuşind să lichideze incendiul în limitele găsite. Au ars circa cinci tone de furaje, cauza probabilă a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Imediat după finalizarea intervenţiei, în timp ce se deplasau spre sediul subunităţii, pompierii de la Garda Osica au fost solicitaţi să intervină tot în comuna Dobrun, pe aceeaşi strada, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la furajele din gospodăria lui Constantin D. Focul a fost stins după circa două ore de acţiune continuă, salvatorii fiind nevoiţi să execute transport de apă de la aproximativ un kilometru de locul intervenţiei. Au ars în urma incendiului circa patru tone de furaje. Şi în acest caz se pare că focul a fost pus intenţionat de o persoană necunoscută. Organele de poliţie efectuează cercetări în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS