12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDedeman deschide magazin în Slatina

Dedeman deschide magazin în Slatina

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide astăzi magazinul din Slatina, al treilea din planul de investiţii pe anul 2012. Situat la mai puţin de zece minute de centrul oraşului, pe strada Cireaşov, la ieşirea spre Piteşti, magazinul are o suprafaţă construită de peste 11.000 mp şi dispune de 250 de locuri de parcare.
Valoarea investiţiei Dedeman din Slatina este de zece milioane de euro, iar lucrările au fost finalizate la aproximativ trei luni de la inaugurarea magazinului din Râmnicu Vâlcea.
Slătinenii vor avea la dispoziţie o gamă extrem de variată de produse, însumând peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină. Pe lângă acestea, magazinul Dedeman oferă şi o serie de servicii auxiliare: livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS