7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDistracţie la Calafat

Distracţie la Calafat

Amfiteatru Hotel Club Calafat ţine pasul cu vedetele weekend de weekend. Vineri, 6 iulie, la clubul Hotelului Amfiteatru a fost invitat cântăreţul de muzică uşoară Alex Mica. Venirea artistului în Calafat a coincis cu deschiderea clubului de vară, undeva la răcoare, la piscina din curtea hotelului.
„La 00.00 se deschide“, se auzea zumzăind în apropiere de uşa de la intrare. Aşa a şi fost. Şi nu la mult timp după fix, Amfiteatru Hotel era aproape plin. Interiorul te învăluie şi te poartă până dimineaţa în culoare şi nonculori. Roşu. Alb. Negru.
DJ-ul, bărbat blond pe la vreo 30 de ani, antrenează tinerii la dans şi încinge atmosfera. Tinerii sunt mulţi şi diferiţi. Dar laolaltă au cântat şi au dansat energic pe versurile lui Alex Mica din melodii ca „Dalinda“, „Mi hermosa“ etc. A fost un trio bine pus la punct. Mica, saxofonistul şi DJ-ul. Au dansat şi au cântat timp de 30 de minute, acompaniaţi încontinuu de cei prezenţi.
Alexandra Ivan, studentă în Timişoara, spune că „este a doua oară când vin aici şi îmi place foarte mult. Tinerii ştiu să se distreze, iar prezenţa lui Alex Mica ne-a fascinat pe toţi“.
La finalul miniconcertului susţinut la Amfiteatru Hotel, cântăreţul Mica a arătat cu degetul cămaşa transpirată, afirmând: „M-am simţit extraordinar la Calafat. Publicul a fost senzaţional, foarte receptiv. Voi veni cu mare drag şi data viitoare când voi fi invitat. Sper să se bucure toţi cei de aici de noul meu single, care în curând va apărea pe piaţă, şi de videoclipul melodiei «Mi hermosa». Noul meu single este melancolic şi are în spate o poveste de dragoste. Eu cred că în spatele fiecărei melodii trebuie să existe o poveste“.
Amfiteatru Hotel promite distracţie şi săptămâna viitoare cu Deepside DJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS