9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 180 de polițiști, avansați și muștruluiți la Târgu Jiu

Peste 180 de polițiști, avansați și muștruluiți la Târgu Jiu

43 de ofiţeri şi 143 de agenţi din cadrul Inspectoratului Județean de Poliţie (IPJ) Gorj au fost avansaţi, la sfârșitul săptămânii trecute, în gradul profesional următor

43 de ofiţeri şi 143 de agenţi au fost avansaţi la sfârșitul săptămânii trecute în gradul profesional următor. La sfârșitul săptămânii trecute, Viorel Caragea, șeful IPJ Gorj, le-a cerut angajaților, care au fost avansați, mai multă responsabilitate și implicare în ceea ce fac. „Poate nu toți meritați aceste avansări și o spun cu toată responsabilitatea, dar am considerat că poate și pentru unii dintre dumneavoastră este o îmbărbătare, care vă va face să vă schimbați unii caracterul, alții implicarea în activitate, și, mai ales, să fiți mai responsabili. Îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să deveniți niște oameni puțin mai responsabili decât sunteți astăzi, mai implicați în activitate, să nu așteptăm doar cetățeanul să vină la noi cu sesizări, să îi ieșim în întâmpinare, să îl ajutăm. În ultimul timp, figurile legendare ale Gorjului au poposit în beciul de arest. Cred că Goeru, Habitu sau Potârcă nu se gândeau că vor ajunge aici. Urmează și alte surprize, poate mai mari, cât de curând“, a spus Viorel Caragea, șeful IPJ Gorj.
Parcul auto al IPJ Gorj numără 171 de mașini, iar consumul de carburant este mulțumitor, în opinia lui Viorel Caragea, șeful IPJ Gorj. Lunar, la intervenţiile în mediul urban se consumă 250 de litri de carburant. „Să ne uităm cu atenție la parcul auto al IPJ Gorj: în 2005 aveam 81 de autovehicule, acum, în 2012, avem 171 de mașni. Am mai reușit să casăm din cele vechi. La consumul de carburant stăm bine, deși au mai fost discuții și informații apărute eronat. Consumăm carburant suficient și eficient pentru activitatea noastră, pentru a asigura mobilitatea activității și eficiența ei. Cantitățile folosite sunt în mii de litri, dar avem economii substanțiale. Cel mai mare consum se înregistrează la intervenţiile în urma apelurilor prin 112, pentru că multe apeluri sunt false. „În 2011 am avut în total peste 15.000 de apeluri la 112, dar, dintre acestea, peste 11.000 au fost apeluri false. La nivel național, Gorjul se situează pe locul întâi la sancțiunile date pentru false la 112“, a spus Viorel Caragea, șeful IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS