14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate CE Turceni va lua măsuri împotriva inginerului trimis în judecată

CE Turceni va lua măsuri împotriva inginerului trimis în judecată

Inginerul Marian Enache, angajat al Complexului Energetic Turceni, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Gorj pentru comiterea infracţiunilor de acces fără drept la un sistem informatic şi transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic. Bărbatul a fost şef al Serviciului IT al CE Turceni până în 2005, iar în perioada în care a comis infracţiunea era inginer la Departamentul măsurători diagnoză şi eficienţă energetică, loc de muncă pe care îl are şi în prezent. Marian Enache are 48 de ani şi este din oraşul Filiaşi. Elena Zamfir, purtătoarea de cuvânt a CE Turceni, contactată telefonic ieri-dimineaţă, a spus că Enache este încă angajat al unităţii: „Marian Enache este angajat al CE Turceni, este inginer la acelaşi Departament de măsurători. Nu ştiu să vă spun încă ce decizie se va lua în legătură cu dumnealui. Deocamdată, la sediul CE Turceni nu a ajuns decizia DIICOT Gorj. În momentul în care ni se va comunica exact ce au decis procurorii, cu siguranţă se vor lua măsuri în ceea ce îl priveşte pe angajatul Marian Enache, dar măsurile vor fi conforme cu cele prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă. De îndată ce se vor lua măsuri, le vom comunica“.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...