12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMall-urile Craiovei ies din conservare

Mall-urile Craiovei ies din conservare

Auchan aşteaptă de câteva zile CV-urile craiovenilor pentru 400 de posturi, iar portughezii de la Sonae Sierra au reluat lucrările la Adora Mall. Lidl va inaugura, în scurt timp, magazinul din Craioviţa Nouă.

Auchan a demarat campania de recrutări pentru hipermarketul ce va fi deschis anul acesta la Craiova, în cadrul Electroputere Parc. Retailerul francez pune la dispoziţie 400 de locuri de muncă în 30 de meserii, printre care casier, lucrător comercial, cofetar, brutar, patiser, măcelar, bucătar, electrician sau agent de securitate. Auchan aşteaptă CV-urile craiovenilor direct pe site, la adresa www.auchan.ro sau la biroul de angajări aflat lângă Universitate. Acesta este numai unul dintre angajatorii din viitorul mall Electroputere Parc, la care se adaugă Decathlon – unul dintre cele mai apreciate magazine de sport, Kiabi – retailer de îmbrăcăminte, Leroy Merlin – bricolaj şi amenajări şi Norauto – specialist în echipamente şi service auto. Norauto caută deja director de centru şi şef de echipă pentru mecanicii auto. La acestea se adaugă 100 de magazine şi restaurante care au nevoie de angajaţi. Potrivit dezvoltatorilor, Electroputere Parc va fi inaugurat în luna noiembrie, aşa că 2012 îi va găsi pe unii dintre noi cu alte slujbe.
Incinta halei în care a funcţionat Fabrica de Aparajat a fost deja degajată, iar un corp de clădire a fost demolat pentru a fi reconstruit. Lucrările la Electroputere Parc sunt de departe cele mai avansate de la marile centre comerciale care urmează să fie deschise în Bănie. Mall-ul în care vor fi investite circa 90 de milioane de euro va crea circa 1.500 de noi locuri de muncă.

Lidl,
aproape de inaugurare

De curând, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra a reluat lucările la Adora Mall – o investiţie de peste 110 milioane de euro, după ce le sistase ca urmare a crizei economice. Lucrările la
mall-ul de pe strada Caracal înaintează încet, dar sigur. Macaralele au fost deja reinstalate lângă fundaţia construcţiei. La final, centrul comercial va crea 900 de noi locuri de muncă. Dezvoltatorii au anunţat că au închiriat deja 40% din suprafaţa disponibilă, aici urmând să vină mărci de prestigiu, cum ar fi Altex, Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet Best of Bowling şi Pure Fitness.
Foarte avansate sunt şi lucrările la magazinul Lidl, dezvoltat de concernul german Lidl&Schwartz în cartierul Craioviţa Nouă. Magazinul, situat în Parcul Corniţoiu, va ocupa o suprafaţă construită de 1.739 mp, iar lucrările vor fi finalizate în scurt timp. Până la sfârşitul acestui an, magazinul ar urma să angajeze personal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

46 COMENTARII