5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Sorin Cîrţu: Craiova să îşi facă altă echipă

Fotbal – Sorin Cîrţu: Craiova să îşi facă altă echipă

Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a aderat şi el la iniţiativa lui Victor Piţurcă de a crea o nouă echipă în Bănie. „Sorinaccio“ i-a transmis totodată actualului patron al Ştiinţei, Adrian Mititelu, că ar fi mai bine să cedeze echipa comunităţii. „Normal ar fi ca, în cazul în care nu reuşeşti ceva, să îţi faci o autocritică şi să te dai deoparte. Aşa am făcut şi eu când echipele mele nu au mers, aşa ar trebui să facă şi Mititelu. Cel mai probabil, el nu îşi va plăti datoriile, iar echipa va fi dezafiliată. Dacă nu ai bani să faci o echipă profesionistă, dă-te, bă, băiatule deoparte. Nu vreau să se interpreteze că instig la violenţă, dar Craiova ar trebui să renunţe la echipa asta şi să îşi facă o alta“, a spus Sorin Cîrţu la Sport.ro.

Fostul manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, şi fostul preşedinte al clubului, Silvian Cristescu, s-au întâlnit, joi la prânz, la un restaurant din centrul oraşului, cu primarul interimar Marinică Dincă, cei trei discutând aproximativ o oră şi jumătate. La ieşirea din local, niciunul nu a dorit să comenteze pe marginea discuţiilor.

Apoi, Piţurcă s-a întâlnit cu fostul acţionar al clubului Gigi Neţoiu şi cu fostul primar, Antonie Solomon.

„Voi susţine cu tot ce e nevoie proiectul lui Victor Piţurcă, cu tot ce e nevoie, fie că e nevoie de jucători sau bani. Nu vreau nici o funcţie oficială la noua echipă. Lui Mititelu îi transmit să lase echipa, să plece pentru că nu e a lui, e a oraşului, a Olteniei. În iarnă când am spus că va retrograda nu m-a crezut, uite că timpul mi-a dat dreptate. Vreau să-i transmit că tricoul cu «Sunt mândru că sunt oltean», pe care mi l-a dat în urmă cu opt ani, îl port cu mare cinste“, a declarat Neţoiu.

„Piţurcă visează că vor veni alţi fraieri cu bani şi el îi va administra. Dar eu nu mai văd fraieri în Craiova să facă aşa ca mine, să îi dea trei dezlegări în alb. Piţurcă e disperat acum că nu îl mai ia nimeni ca antrenor şi vrea să îşi facă jucăria lui personală. Are impresia că e iubit în Craiova, dar nu ştie cât de duşmănit a devenit aici după ce a distrus echipa. Gigi Neţoiu cred că s-a băgat în această afacere la caterincă, nu îl văd dispus să bage bani. Probabil întâlnirea de astăzi are ca scop şi cumpărarea unor terenuri de pe lângă Craiova“, a comentat Adrian Mititelu la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII