7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţia Locală dirijează producţia Ford de la Craiova

Poliţia Locală dirijează producţia Ford de la Craiova

Jan Gijsen, noul preşedinte al Ford România şi director al uzinei Ford din Craiova, şi Dionisio Campos san Onofre, fost director al fabricii, s-au întâlnit vineri la Primăria Municipiului Craiova cu viceprimarii Mărinică Dincă şi Teodor Sas.
Întrevederea a avut ca scop predarea ştafetei actualului director al fabricii craiovene şi stabilirea unor întâlniri de lucru permanente în perioada următoare. Discuţiile au vizat proiectele de infrastructură pe care Primăria Craiova le va derula în acest an în zona fabricii Ford şi care includ, între altele, reabilitarea străzii Caracal, respectiv Henry Ford, implementarea unui sistem de semaforizare în apropierea fabricii de automobile, mutarea staţiei de tramvai şi reabilitarea liniei de tramvai.
Până la finalizarea proiectelor discutate, care au drept scop îmbunătăţirea infrastructurii rutiere în zonă şi facilitarea accesului ieşirii-intrării pentru camioane în fabrică, Primăria Craiova va apela la sprijinul poliţiştilor locali, care vor asigura desfăşurarea în bune condiţii a circulaţiei rutiere în zona fabricii.
„M-am bucurat să-l cunosc pe noul director al fabricii şi l-am felicitat pe fostul director pentru că a reuşit să aducă uzina craioveană la standardele de producţie Ford. Noi vom acorda întreg sprijinul pentru compania Ford, care va crea împreună cu furnizorii câteva mii de locuri de muncă în următorii doi ani şi sperăm să ne bucurăm de o capacitate de producţie maximă, aşa cum m-a asigurat noul director al Ford Craiova. Cu certitudine bugetul local va avea de câştigat, iar furnizorii de servicii şi comunitatea locală vor simţi din plin beneficiile prezenţei Ford la Craiova“, a declarat Mărinică Dincă, viceprimar al municipiului Craiova.
După ce a ocupat numeroase funcţii pe partea de producţie de-a lungul celor 30 de ani de activitate în cadrul companiei Ford, Jan Gijsen va superviza dezvoltarea operaţiunilor Ford de la Craiova, într-un moment în care fabrica se pregăteşte pentru lansarea de noi produse şi pentru atingerea capacităţii maxime de producţie.
În ultimii doi ani şi jumătate, Dionisio Campos san Onofre a fost până pe 1 ianuarie 2011 director al fabricii din Craiova şi preşedinte al Ford România, ocupându-se de alinierea fabricii de la Craiova la standardele şi procesele globale de producţie ale Ford. După ce va părăsi România, spaniolul Dionisio Campos san Onofre va prelua funcţia de director general pentru producţie în cadrul uzinei Ford din Valencia, Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

30 COMENTARII