17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn TIR furat din Lituania a fost confiscat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Giurgiuleşti

Un TIR furat din Lituania a fost confiscat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Giurgiuleşti

Un tir evaluat la 325.000 de lei, furat din Lituania pe 1 iunie, a fost interceptat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Giurgiuleşti, în timp ce se îndrepta spre Ucraina, transmite corespondentul NewsIn.

Tirul, compus dintr-un autocamion marca "DAF" şi o semiremorcă marca "SOMMER" înmatriculate în Ucraina, a ajuns miercuri în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Giurgiuleşti. Şoferul, Viktor K., de 36 de ani, din Ucraina, le-a spus poliţiştilor de frontieră şi vameşilor gălăţeni că vine din Bulgaria şi se îndreaptă către Ucraina, cu o încărcătură de produse textile.

Autorităţile de frontieră au descoperit că tirul era furat. "Cercetările au fost extinse, iar din verificările efectuate prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, Biroul Naţional Interpol, a reieşit faptul că atât autocamionul marca DAF, cât şi semiremorca marca SOMMER figurează ca fiind furate din Lituania din data de 01.06.2010", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, inspectorul Marcel Antohe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS