17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEmil Boc, reales preşedinte al PDL, Paleologu s-a făcut de râs

Emil Boc, reales preşedinte al PDL, Paleologu s-a făcut de râs

Emil Boc a fost reales de către delegaţii de la Convenţia Naţională a PDL în funcţia de preşedinte al partidului, cu 868 de voturi, în timp ce Vasile Blaga a obţinut 499 de voturi, iar Theodor Paleologu, doar 24 de voturi. La eveniment a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu.

Simt o mare onoare şi o imensă responsabilitate pe care mi-aţi dat-o mie şi echipei PDL. Sunt convins că nu voi dezamăgi. Ştiu că votul mă obligă să menţin victoriile în PDL. Mulţumesc domnului Vasile Blaga pentru eleganţa competiţiei din partid şi lui Theodor Paleologu pentru că a făcut posibilă o dezbatere democratică. Avem nevoie de Vasile Blaga şi Theodor Paleologu în echipa de conducere a PDL. Vom câştiga în 2012 împreună cu România şi cu românii. ”, a spus seful PDL.

Nu-l invidiez pe Emil Boc a spus marele învins al serii. Va fi o perioadă extrem de dificilă. Îi garantez lui Emil că niciunul dintre cei care am depus acest proiect politic nu vom pleca din partid. Emil Boc are nevoie de o echipă puternică, unită pentru binele acestui partid, a continuat Blaga.

Nici cei care m-au votat pe mine nu vor pleca din PDL. Ştiu că mulţi ar fi vrut să mă voteze astăzi, dar au votat util. Luaţi-vă revanşa mâine, s-a încurajat Paleologu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS