23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEchipa lui Blaga primeşte posturi în funcţie de procentul obţinut de acesta

Echipa lui Blaga primeşte posturi în funcţie de procentul obţinut de acesta

Emil Boc şi Vasile Blaga şi susţinătorii lor, au discutat, sâmbătă noapte, despre funcţiile din BPN, stabilind ca şi echipa lui Blaga să primească locuri în conducere în funcţie de procentul obţinut de acesta în cursa pentru şefia partidului, au precizat, duminică, pentru Mediafax, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, unii dintre susţinătorii lui Blaga au cerut să se respecte promisiunea făcută lui Traian Băsescu, respectiv ca posturile să se împartă în funcţie de procentele obţinute de Boc şi Blaga la votul pentru preşedinţia partidului.

Înainte de întâlnirea cu Boc, susţinătorii lui Vasile Blaga au avut o discuţie în care unii au propus ca toţi să-şi retragă candidaturile pentru orice funcţie de conducere, dar concluzia a fost că acest lucru nu i-ar avantaja, pentru că lumea i-ar uita în doi ani de zile.

" Am discutat, ne-am certat, unii au zis să nu mai candidăm la nicio funcţie, dar am zis: «Ne dăm demisia, dar ce facem? În doi ani, uită lumea de noi» ", a precizat unul dintre participanţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS