27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate0251.929 – Info Linia CEZ, orice informaţie la un apel distanţă

0251.929 – Info Linia CEZ, orice informaţie la un apel distanţă

Clienţii CEZ pot afla informaţii comerciale privind racordarea la reţea, contractarea, facturarea şi încasarea energiei electrice sau pot anunţa deranjamentele în reţeaua de distribuţie a energiei electrice folosind Info Linia CEZ, adică formând 0251.929. Această linie telefonică este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
În acest an pentru a reduce substanţial timpul de aşteptare, compania CEZ a suplimentat numărul de operatori Info Linia CEZ şi a început colaborarea cu un prestator extern de Call Center care va asigura  preluarea vârfurilor de deranjamente în situaţii de avarii de masă ce pot depăşi capacitatea normală de preluare a apelurilor- în condiţii meteo normale, Info Linia CEZ poate prelua peste 98 % din apeluri cu timp mediu de aşteptare sub 120 secunde şi peste 90% din apeluri cu timp mediu de aşteptare sub 40 secunde.
Indiferent din ce judeţ din România este apelat  numărul unic 0251 929, tariful este acelaşi – cel normal pentru această reţea. Pentru cei care apelează numărul din alte reţele, tariful este cel normal perceput de respectivul operator pentru apeluri în reţeaua Romtelecom.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS