12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumuri închise circulaţiei în Dolj

Drumuri închise circulaţiei în Dolj

Din cauza condiţiilor atmosferice extreme din noaptea trecută, următoarele tronsoane de drumuri sunt închise circulaţiei: DJ 606 G, Scaieşti – Raznic; DJ 606 C, Beloţ – Sopot – Gogoşu.
Pe raza judeţului Dolj nu au fost cazuri de persoane blocate în autoturisme peste noapte din cauza condiţiilor atmosferice. Pe toate tronsoanele de drum amintite mai sus se acţionează pentru redarea circulaţiei într-un timp cât mai scurt, la capetele acestora fiind instalate filtre de poliţie care interzic accesul autovehiculelor până la deszăpezirea completă. Poliţiştii care acţionează pe drumurile judeţului oferă informaţii conducătorilor auto cu privire la starea drumurilor pe tronsoanele către care se îndreaptă aceştia şi verifică toate autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în cazul cărora există obligaţia de a fi dotate cu lanţuri antiderapante.
Conducătorii auto trebuie să evite deplasările în afara localităţilor unde locuiesc, întrucât riscă să fie surprinşi de condiţiile meteo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS