18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreotul pistolar se întoarce?

Preotul pistolar se întoarce?

Preotul Costinel Alexandrescu, directorul Ansamblului „Doina Oltului“, care a fost suspendat din preoţie la cerere, după ce a folosit pistolul la un scandal electoral în Coloneşti, susţine că se va întoarce la parohia sa din comuna Tufeni până la sfârşitul acestui an.

 

Preotul Costinel Alexandrescu a declarat ieri că, după ce Ansamblul „Doina Oltului" îşi va încheia turneele programate anul acesta, va solicita să revină ca preot la parohia din Tufeni, mai ales că legea îi permite să conducă ansamblul şi să fie în acelaşi timp preot. Costinel Alexandrescu a menţionat că vrea să se întoarcă la Tufeni şi pentru a putea finaliza contrucţia unei catedrale pe care a început-o. „La parohia din Tufeni trebuie să mă întorc să finalizez ce am început, adică o catedrală cu o lungime de 33 de metri. Oricum, eu cu sufletul sunt mereu aproape de localnicii din Tufeni", a menţionat Alexandrescu. Reprezentanţii Episcopiei Slatina au declarat că preotul poate reveni în parohie pentru că a fost doar suspendat.

„Arma e la poliţie, o pot lua oricând“

Alexandrescu este suspendat din preoţie începând cu prima săptămână a lunii februarie, când a tras un foc de armă în plan vertical la un scandal electoral petrecut în comuna Coloneşti. Referitor la incidentul respectiv, Costinel Alexandrescu a susţinut că a fost în legitimă apărare. „Cât timp poliţia nu-şi face datoria, trebuie să mă apăr. Dacă ei erau cu săbii, eu ce era să fac, să-i las să mă lovească? Am tras un foc în plan vertical", a spus preotul suspendat.

Acesta a menţionat că şi-a luat pistol după ce a fost ameninţat. În ceea ce priveşte arma folosită la Coloneşti, preotul Alexandrescu a spus că „este la poliţie, o pot lua oricând. Dar am suficiente arme pentru a face faţă celor care vor să mă lovească". Preotul Alexandrescu a mai spus că, în opinia sa, toţi cei care se tem pentru viaţa lor trebuie să aibă la ei arme, fie vorba şi numai de spray-uri lacrimogene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII