7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a lansat ciocolata cu... şuncă

S-a lansat ciocolata cu… şuncă

Ciocolata şi şunca se numără printre alimentele preferate ale britanicilor, de regulă consumate separat, dar unul dintre cele mai recente produse de pe piaţă, batonul de ciocolată cu aromă de şuncă, a demonstrat că cele două se vând foarte bine şi împreună, informează dailymail.co.uk.
Batonul de ciocolată cu gust de şuncă, denumit Bacon Bar, conţine bucăţi mari de şuncă, boabe de sare şi ciocolată cu lapte. Cu toate că Bacon Bar se vinde în Marea Britanie la un preţ destul de mare – 5,99 lire sterline (7,12 euro) -, firma Selfridges, importatorul unic pentru această ţară, şi-a vândut stocul iniţial în mai puţin de 48 de ore de la lansarea produsului şi a făcut de urgenţă comenzi noi. Producătorul este Vosges Haut-Chocolat, o companie cu sediul în Chicago.
"Şunca şi ciocolata formează o combinaţie ciudată în aparenţă, dar reţeta de fabricaţie a acestui produs este absolut fantastică. Îţi provoacă o adevărată explozie de arome, iar oamenilor le place acest lucru", a declarat Ewan Venters, unul dintre directorii firmei Selfridges.
Unele combinaţii de arome pot fi uneori surprinzătoare, precum ideea de a presăra curry în ciocolată. Aceasta a revoluţionat piaţa ciocolateriei de lux în urmă cu câţiva ani. "Oamenii au aflat despre aceste lucruri, iar acum există o cerere în creştere pentru aceste produse exotice şi de înaltă calitate, comparativ cu cea pentru clasicele batoane Milk Tray", a declarat Venters.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS