9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO casă din sectorul 1 al Capitalei s-a prăbuşit

O casă din sectorul 1 al Capitalei s-a prăbuşit

O casă din sectorul 1 al Capitalei s-a prăbuşit astăzi, imobilul fiind într-o stare precară, accidentul nefiind soldat cu victime, la faţa locului fiind trimise utilaje şi angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public pentru a curăţa locul.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus că proprietarii nu au făcut o cerere pentru obţinerea autorizaţiei de demolare necesară pentru dărâmarea casei.

"La faţa locului am trimis deja utilaje şi angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) de sector şi echipaje ale Poliţiei Comunitare, care să-i ajute pe proprietarii caselor învecinate să cureţe şi să debaraseze locul accidentului", a declarat pentru Mediafax primarul Andrei Chiliman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a Municipiului Bucureşti, maiorul Cătălin Eftene, a declarat că la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale deoarece inţial s-a anunţat că o femeie este prinsă sub dărâmături, însă nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor, informaţia privind victima dovedindu-se falsă.

Imobilul care s-a prăbuşit era situat pe strada Documentului din sectorul 1 al Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS