15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajatul TAROM la Frankfurt, căutat în continuare

Angajatul TAROM la Frankfurt, căutat în continuare

Fostul reprezentant al TAROM la Frankfurt este în continuare dat în urmărire internaţională ca fiind dispărut, chiar şi după ce în data de 19 iunie a fost legitimat de poliţiştii olandezi într-un parc din Amsterdam, informează NewsIn, citând surse din Ministerul Internelor şi Reformei Administrative
Potrivit surselor citate, poliţiştii olandezi l-ar fi găsit pe Dorin Alexandru Covrig dormind pe o bancă într-un parc din Amsterdam şi l-ar întrebat dacă este cetăţean european, iar acesta s-a legitimat şi ar fi răspuns "de la 1 ianuarie, da". Dorin Covrig a fost întrebat ce căuta în parcul din Amterdam, iar angajatul TAROM ar fi spus că se odihneşte. De asemenea, întrebat cu ce scop se află în Olanda acesta ar fi răspuns că a venit pentru o "plimbare". Întrucât poliţiştii olandezi nu au avut posibilitatea de a verifica informaţiile în bazele de date online, iar românul părea în ordine, l-au lăsat să plece. Ulterior, poliţiştii olandezi au confruntat datele de identitate ale lui Covrig cu cele existente în bazele de date şi au constatat că acesta era dat în urmărire internaţională. S-au întors în parc, însă nu l-au mai găsit.
Compania TAROM a alertat, în data de 12 iunie, biroul Interpol deoarece reprezentantul la Frankfurt, Dorin Alexandru Covrig, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit din data de 9 iunie, la două zile după ce şi-a serbat ziua de naştere. TAROM nu a reclamat autorităţilor niciun prejudiciu după dispariţia reprezentantului de la Frankfurt, întrucât suma lipsă, aproximativ 2.000 de euro, a fost achitată de către rudele acestuia, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul companiei aeriene.
Dorin Alexandru Covrig a fost detaşat la Frankfurt pentru o lună ca şef de tură pentru operaţiunile checkin, el fiind numit în acest post în data de 19 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS