15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIon Stan nu mai demisionează din conducerea PSD

Ion Stan nu mai demisionează din conducerea PSD

Deputatul PSD Ion Stan a anunţat astăzi că a revenit asupra deciziei de a demisiona din fruntea organizaţiei PSD Dâmboviţa şi cea de vicepreşedinte al partidului, urmând să se consulte luni cu liderii partidului, la iniţiativa vicepreşedintelui Ioan Rus.
Stan a precizat că a revenit asupra deciziei sale de a părăsi conducerea filialei şi funcţia de vicepreşedinte ca urmare a dezbaterilor care au avut loc sâmbătă în cadrul Consiliului Judeţean al PSD Dâmboviţa. El spune că liderii organizaţiei, reuniţi în Consiliul Judeţean, au respins demisia sa şi au hotărât ca întreaga conducere să îşi asume răspunderea pentru eşecul înregistrat la referendumul pentru demiterea preşedintelui. În aceste condiţii, Consiliul Judeţean a mai decis convocarea de alegeri interne pentru o nouă echipă de conducere a organizaţiei PSD Dâmboviţa. "Conferinţa Judeţeană va confirma sau va infirma acutala echipă de conducere", a spus Stan. Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei, deputatul a precizat că nu a luat încă o hotărâre şi că aceasta depinde şi de discuţiile pe care le va avea cu liderii din Biroul Permanent Naţional. "Nu sunt hotărât. Trebuie să clarific alte lucruri legate de participarea mea la Biroul Permanent Naţional şi luni voi avea o întâlnire cu liderii, la iniţiativa vicepreşedintelui Ioan Rus", a comentat Ion Stan.
La începutul săptămânii, social-democratul Ion Stan declara că şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi de lider al filialei de Dâmboviţa, din cauza eşecului suferit la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS