17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubprefectul Ciobotea, dat afara de guvern

Subprefectul Ciobotea, dat afara de guvern

Guvernul a decis in sedinta de miercuri eliberarea din functie a subprefectului de Dolj, Ionel Ciobotea, dupa ce Comisia de evaluare a performantelor profesionale individuale ale inaltilor functionari publici a acordat activitatii subprefectului pe perioada decembrie 2004 – 1 decembrie 2005 calificativul „nesatisfacator“. Acelasi calificativ i-a fost acordat lui Ciobotea si de seful sau, prefectul Nicolae Giugea, care considera ca activitatea subprefectului a avut numeroase „lacune“.


„Eu nu vreau sa dau pe nimeni afara, dar activitatea lui Ciobotea a lasat de foarte multe ori de dorit. Nu a intocmit un regulament de ordine interioara, un regulament de organizare si functionare a institutiei, nu a realizat un program de coordonare a activitatii celor doi directori si in prefectura nu existau registre in care sa fie trecute hotarârile consiliilor locale. Toate aceste lucruri au fost consemnate si de Comisia din Ministerul Administratiei si Internelor. In plus, subprefectul si-a luat concediu medical si a mintit ca e internat in spital, iar el era la cursurile INA. La toate acestea se adauga si scandalurile care au aparut, legate de acesta, si care au afectat imaginea institutiei“, a declarat Giugea.


Subprefectul Ciobotea se considera nevinovat si a atacat deja in instanta raportul Comisiei. „Ma aflu deja in proces cu prefectul Giugea si cu comisia de evaluare de la minister si am solicitat refacerea evaluarii si a raportului pentru ca eu nu am primit niciodata in activitatea mea calificativul «nesatisfacator». Am fost singurul angajat al prefecturii care a primit un asemenea calificativ, iar toti ceilalti au avut numai «bine» si «foarte bine»“, a explicat Ciobotea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS