10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRevelion de patru stele la Pallace de Oltenia

Revelion de patru stele la Pallace de Oltenia

Fie ca este vorba de o simpla aniversare, de un eveniment important sau chiar de petrecerea dintre ani, oricare client care alege unul dintre cele mai pretentioase restaurante din Craiova, Pallace, pleaca multumit si cu promisiunea sincera ca va reveni. Motivul ascunde doua lucruri simple: bunul gust si caldura gazdelor.

O petrecere de Revelion. Nimic deosebit. Numai ca atunci cind vine vorba de Pallace, lucrurile se schimba. Clienti fideli, care aleg sa-si petreaca noaptea cea mai frumoasa din an in aceeasi locatie de trei ani incoace, muzica de calitate de care se fac direct raspunzatoare solistele de muzica populara Ionela Anghel si Cristina Turcu Preda si, nu in ultimul rind, Evelin Postelnicu. Si pentru ca totul sa aduca mai mult cu traditia locului, din meniu nu au lipsit cocteilul de fructe de mare, icrele de Manciuria, ruladele de cascaval cu fructe, specialitatea casei „Pallaceul de aur“, medalionul de caprioara cu o garnitura pe masura, para umpluta cu sos de visine, toate udate din plin cu vinuri albe si rosii de cea mai inalta clasa si whisky.

Revelion de doua zile

Si daca in basme o petrecere care se respecta tinea trei zile si trei nopti, si managerul de la Pallace, Gheorghe Constantin, s-a gindit cu ceva timp in urma ca irealul sa se transforme in real. Asa se face ca Revelionul de la Pallace nu s-a terminat dupa doar o noapte. Oaspetii au avut parte si a doua zi de o petrecere la fel de reusita ca si cea din prima noapte. De aceasta data, terasa restaurantului a gazduit o masa traditionala, cu tuica si vin fiert, cu caltabosi, sunculita si alte bucate traditionale romanesti. Condimentele petrecerii au fost asigurate de aceeasi Cristina Turcu Preda si mai vechii clienti ai localului, nimeni altii decit baietii de la Bosquito.

„Punctul de stabilitate“

De trei ani in acelasi local. De trei ani sint rasfatatii gazdelor. Si pentru ca fidelitatea trebuie rasplatita, gazdele s-au gindit ca se cuvine sa-i incinte si mai mult pe cei care le-au devenit la fel de dragi precum familia, nu numai punindu-le la dispozitie cele mai bune servicii, ci chiar sa le ofere citeva distinctii. Astfel, premiul de excelenta, premiul de fidelitate si marele premiu le-au revenit in noaptea dintre ani Claudiei Popa, lui Popa Jean si familiei Tudor, care, desi stabilita in Canada, revine in fiecare an la Pallace. „Este punctul nostru de stabilitate. Traditia si locul s-au imbinat foarte bine. In fiecare an, aici ne intilnim cu toti prietenii veniti si ei, la rindul lor, din Deva, Cluj, Brasov. Locul de intilnire mereu acelasi: Pallace. Ora putin diferita. Zilele 30 si 31. Masa aceeasi de trei ani incoace. Motivul? Pallace este locul in care un roman plecat peste hotare gaseste ospitalitatea, caldura caminului de acasa. Mai mult, o data ce ai intrat in aceasta mare casa nu mai vrei sa pleci. Totusi, daca nevoia te impinge, pleci cu dorinta vie de a reveni. Si asa faci. Nici n-ai avea cum. De aceea, chiar daca nu este nevoie, ne facem rezervari inca de la plecarea din tara“, a tinut sa precizeze familia Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS