7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cal suparat s-a urcat pe un BMW

Un cal suparat s-a urcat pe un BMW

Calul unui satean din comuna doljeana Breasta a provocat un adevarat scandal in localitate, dupa ce s-a urcat pe o masina. Totul a inceput luni seara, in jurul orei 21.00, cind Ilie Dunga, de 30 de ani, din Isalnita, s-a gindit sa dea o tura prin sat cu atelajul personal, desi era sub influenta bauturilor alcoolice. Calul inhamat la caruta s-a speriat la un moment dat si s-a urcat pe capota unui BMW parcat pe partea dreapta a drumului, incercind sa traga si atelajul dupa el. Vazindu-si masina facuta ferfenita, Viorel Stoiu, de 30 de ani, din aceeasi localitate, s-a luat la cearta cu proprietarul calului. A fost nevoie de interventia politistilor, care i-au linistit imediat pe cei doi, aplicindu-le cite o sanctiune contraventionala. Ilie Dunga s-a ales cu o amenda de 600.000 de lei pentru ca a condus caruta sub influenta alcoolului, iar Viorel Stoiu va trebui sa scoata din buzunar 300.000 de lei pentru ca si-a oprit masina pe contrasens.

Disputa dintre conducatorul atelajului si soferul BMW-ului nu s-a incheiat aici, pentru ca, marti, Ilie Dunga a inceput sa se simta rau, mai ales dupa ce a aflat ca va fi nevoit sa-si vinda calul ca sa achite cele opt milioane de lei, cit costa reparatia masinii avariate. Acuzind dureri la nivelul gitului – in urma unor leziuni provocate, dupa cum spunea el, de proprietarul BMW-ului – Dunga s-a internat in Spitalul de Urgenta Craiova pentru investigatii si ingrijiri medicale.

Politistii va trebui sa descilceasca acum itele povestii si sa afle daca, intr-adevar, carutasul a fost agresat de soferul masinii. Iar asta, din cauza unui cal care a tinut mortis sa se urce pe o masina cu foarte multi cai… putere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS