17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii vor concediu in hoteluri cu piscine

Craiovenii vor concediu in hoteluri cu piscine

Craiovenii prefera vacantele pe Litoralul Marii Negre, de maximum o saptamina. „Perioada mai-iunie este cea mai productiva din punct de vedere al vacantelor. Multi craioveni au optat sa-si ia concediu in luna iunie deoarece atunci preturile sint accesibile oricarui buzunar. In topul preferintelor se situeaza statiunea Neptun, desi aici preturile sint mai piperate. Daca luam in calcul numarul intermedierilor realizate de noi, ajungem la concluzia ca foarte multi craioveni au bani! Comisioanele incasate de noi nu sint foarte mari. Cei care doresc sa isi petreaca o vacanta linistita vor apela cu siguranta la o agentie de turism“, a declarat Ionel V., patronul unei agentii de turism din Craiova.

Optiunile craiovenilor in ceea ce priveste vacanta se orienteaza si spre statiunile din strainatate. Cele mai cautate hoteluri sint cele cu piscina si cele care ofera diverse servicii, cum ar fi sali de intretinere sau cluburi sportive.

„Preturile oferite de hotelurile din strainatate nu sint cu mult mai mari decit ale celor din tara. Din aceasta cauza, craiovenii prefera in luna iunie tari ca Italia sau Spania, pretul unui sejur fiind de 300 – 400 de euro. In aceasta suma este inclusa cazarea si masa. Probleme intimpinam cu cei de virsta a treia, care doresc in mod special sa-si petreaca vacantele in hotelul X pentru ca asa au facut de 20 de ani. Desi le explicam ca preturile sint prea mari, iar calitatea lasa de dorit, se incapatineaza sa faca tot ca ei. Pe noi nu ne afecteaza, dar la intoarcere ne reproseaza ca au avut probleme“, a spus angajatul unei agentii de turism.

Unii craioveni opteaza pentru pensiuni sau gazde. Preturile sint destul de mici, ajungind la un sfert din pretul unui bilet la hotel. Daca pretul unei camere la hotel este de 500 de mii de lei, la o gazda abia ajunge la o suta de mii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS