19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe intoarcem la Lutu si Sava?

Ne intoarcem la Lutu si Sava?

Dupa ce Dica a ales Steaua, iar Caramarin a refuzat vehement sa vina la Craiova, un alt mijlocas cu profil ofensiv vizat de olteni, Narcis Raducan, are sanse reduse sa fie achizitionat de Universitatea. Aflat la un moment dat pe lista cu disponibilizati intocmita de primarul Sechelariu, Raducan a aflat acum ca ar fi unul dintre preferatii noului antrenor al Bacaului, Ionut Lupescu. Prin urmare, mai mult ca sigur ca jucatorul va ramine blocat la actuala sa echipa.

In aceste conditii, n-ar fi exclus ca Universitatea sa se orienteze spre fostii sai mijlocasi ofensivi, Ionut Lutu si Marius Sava. Primul nu prea intra in planurile lui Dan Petrescu la Rapid, giulestenii intentionind zilele trecute sa-l directioneze spre Gloria Bistrita, miscare pe care Lutu a refuzat-o. In schimb, despre Sava s-a scris ca ar fi dorit tocmai de Dan Petrescu la Rapid, dar sint zvonuri ca sefii Universitatii l-ar fi contactat zilele trecute pe jucator.

O alta mare problema este achizitionarea unui virf valoros in conditiile in care aducerea lui „Jerry“ Gane nu este sigura. In acest sens, s-ar incerca demararea unor negocieri cu FC Arges pentru atacantul Tanasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS