12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTirgul National CAMEX, la prima editie in Craiova

Tirgul National CAMEX, la prima editie in Craiova

Tirgul National de Constructii, Amenajari Interioare si Exterioare, Sisteme Termice si Electrice CAMEX si-a deschis ieri portile primei editii desfasurate in Craiova. Infiintat in 1997, tirgul a pornit de la inceput ca o manifestare expozitionala specializata, cu adresabilitate atit pentru firmele de profil, cit si pentru publicul larg, interesat de oferta locala si nationala in domeniile acoperite. Acum, dupa sapte ani, CAMEX are zece locatii in fiecare an – Brasov, Iasi, Constanta, Sibiu, Baia Mare, Tirgu Mures, Galati, Timisoara, Chisinau, si, mai nou, Craiova.

„Ne-am decis sa organizam un astfel de eveniment expozitional si aici, deoarece Craiova este, in opinia noastra, cel mai important oras, ca mediu de afaceri din partea de sud a tarii“, a mentionat Florin Mindirigiu, directorul ge-

neral al CAMEX. In foaierul Teatrului National craiovean isi expun produsele, intre 16-19 octombrie, 45 de firme romanesti, dintre care 20 din Dolj. Materialele de constructii, centralele termice, caloriferele, filtrele pentru purificarea apei, sistemele solare pentru producerea apei calde menajere sint doar citeva dintre bunurile ce pot fi vazute si chiar cumparate de aici.

Anual, peste 750 de firme expun sub pavilionul CAMEX, numarul vizitatorilor depasind 100.000 de persoane. Din 2005, CAMEX va organiza astfel de saloane in Bulgaria, Polonia si Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS