7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePlatforme de gunoi pe spatiul verde

Platforme de gunoi pe spatiul verde

Locatarii blocului J1, din cartierul craiovean Valea Rosie, reclama faptul ca Primaria Craiova distruge spatiile verzi pentru a construi platforme de gunoi, in conditiile in care ei solicita de multa vreme amenajarea unui loc de joaca pentru copii.

„Vor sa o amplaseze chiar in marginea drumului DN 6. Nici unul dintre locatari nu a fost intrebat de catre reprezentantii primariei daca este sau nu de acord cu amplasarea platformei chiar pe un spatiu verde ingrijit de catre noi“, sustin locatarii.

Lucrarile de amenajare a platformei deja au demarat, iar reprezentantii primariei sustin ca nu au de ce sa ceara aprobari de la locatari pentru astfel de lucrari. Ovidiu Vanghelie, seful Serviciului gospodarire comunala din cadrul Primariei Craiova, a declarat ca in cartierul Valea Rosie, din cele patru asociatii de locatari, doar Asociatia nr. 22 are platforma de gunoi: „Toti locatarii isi depuneau gunoiul acolo pina cind Sanepidul a amendat asociatia cu 100 de milioane pentru ca nu mentinea curatenia pe platforma de gunoi. Am cautat in tot cartierul trei amplasamente pentru amenajarea platformelor de gunoi. Eu deja am obosit, nu-i mai inteleg pe locatari. Cind nu au platforme de gunoi, ne critica. Acum, cind le facem, iar ne critica“.

Construirea unei platforme dupa toate normele sanitare, cu placa de beton, gard si eurocontainere, va costa aproximativ 30 de milioane de lei. Banii vor fi suportati de la bugetul local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS