17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConducerea Directiei de Munca Dolj incalca voit legea transparentei

Conducerea Directiei de Munca Dolj incalca voit legea transparentei

Mai- marii Directiei Dialog, Familie si Solidaritate Sociala (DDFSS) nu au cunostinta despre cuantumurile debitelor agentilor economici catre propria institutie.

Interesindu-ne despre datoriile unei anumite societati, initial, la secretariatul directorului ge-

neral, Virgil Dragomirescu, ni s-a spus ca nu este nici o problema, dar ca va trebui sa verifice in evidente situatia acesteia. A doua zi, cind am spus numele firmei care ne interesa, totul s-a schimbat. Dragomirescu, probabil de teama numelor din spatele acesteia, a fost dintr-o data prea ocupat pentru a mai discuta cu presa si ne-a pasat la subordonatii sai. Acolo am aflat ca administratia Directiei de Munca Dolj habar nu are despre cine si cit ii datoreaza pentru contributiile sociale stopate la sursa. Ei au o vaga situatie generala cu suma totala a datornicilor din Dolj. De fapt, situatia despre firma cu pricina ii este foarte cunoscuta lui Virgil Dragomirescu, din moment ce institutia sa a sesizat Parchetul judetean.

Faptul ca nu a vrut s-o puna la dispozitia presei reprezinta o incalcare flagranta a legii transparentei, care obliga functionarii publici sa puna la dispozitia oricarui cetatean orice informatie de interes public. Dar jocurile de interese sint mai importante decit teama de lege la DDFSS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS