7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bacauan s-a inecat intr-un bazin de irigatii

Un bacauan s-a inecat intr-un bazin de irigatii

Un tinar din comuna bacauana Girlesti s-a inecat marti seara intr-un bazind de irigatii din apropierea Craiovei. Sorin Tilita, de 22 de ani, era angajat al unei societati comerciale din Bucuresti si, impreuna cu alti cinci muncitori din acelasi judet, efectua o lucrare la o statie Peco din Simnicul de Jos. Luni seara, dupa ce au terminat programul, muncitorii bacauani s-au dus sa se racoreasca intr-un bazin de irigatii apartinind societatii comerciale SIMNIC SA. Inainte de plecare, Sorin le-a spus colegilor ca vrea sa mai inoate putin, insa nu a mai iesit la mal.

„Pe la 19.30 am venit sa inotam in bazin. Am baut cite o bere, am facut baie… Inainte sa plecam, Sorin a zis ca vrea sa traverseze bazinul, dar n-a mai rezistat pina la mal. Am sarit toti dupa el, dar nu am mai putut sa facem nimic. L-a prins un coleg de par si era sa se inece amindoi“, a spus Mihai Balin, colegul lui Sorin.

Pompierii miliari au fost anuntati in jurul orei 21.00 si au ajuns imediat la fata locului. Florea Constantin, maior la Sectia nr. 2 Pompieri, a declarat ca vor continua cautarile pina cind tinarul va fi scos la suprafata: „Apa este foarte murdara si este mult mil. Am incercat sa ajungem pe fundul bazinului, dar nu am reusit pentru ca este foarte adinc. Oricum, speram sa-l gasim cit mai repede pe tinarul inecat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS