11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe ne mai fac vedetele

Ce ne mai fac vedetele

Dana de la HI-Q a furat o lingurita

Desi a fost o fetita cuminte si ascultatoare, Dana de la HI-Q isi aminteste ca a facut si ea trasnai. „Cu toate ca nu imi trebuia, cind aveam opt ani, am furat o lingurita dintr-un loc public. Nu-mi mai amintesc ce am facut cu ea, dar cu singuranta nu mi-am facut un obicei din a sterpeli lingurite“, marturiseste Dana. Cu toate acestea, cintareata are acasa o adevarata colectie de lingurite. Sa fie din cumparat, sa fie din…?

Sorin de la Akcent a fost un bataus notoriu

De cind se stie, Sorin Brotnel (blondu’ de la Akcent) a fost un bataus notoriu. Inca de la citiva anisori, Sorin avea mai tot timpul ceva de impartit cu ceilalti copii, care, satui de atitea castane, suturi si pumni, fugeau la tanti Livia, mama razvratitului, de la care asteptau salvarea. „Tanti Livia, Sorin m-a batut!“ devenise pentru mama nazdravanului o fraza mai mult decit familiara. Linistea familiei a aparut o data cu cresterea prichindelului care, slava Domnului, s-a mai potolit! „Nu chiar de tot“, spun gurile rele.

Raluca (ex-Angels) n-a fost la film decit de doua ori

Desi are 16 ani si e vedeta, Raluca (ex-Angels) nu a mers la film decit de doua ori pina acum. „Cu toate ca imi plac filmele, nu am reusit sa ajung la cinematograf decit de doua ori pina acum. Si, sincera sa fiu, nici nu mai stiu ce filme am vazut sau daca mi-au placut“, a declarat Raluca. Oare ce-o fi facut ea in timpul filmului de nu mai tine minte nimic?

Nadine se cazeaza la particulari

Cunoscuta prezentatoare ciocolatie, Nadine, spune ca este innebunita sa mearga la munte. Prefera o excursie pe versanti oricarei alte distractii. De fiecare data, are de ales intre a se caza la un hotel, o cabana sau a se duce la un particular. Pentru ca nu-i place la hotel, Nadine obisnuieste sa ramina peste noapte la un localnic. Nu prea are probleme in a fi primita, pentru ca, asa cum singura marturiseste, celebritatea i-a adus foarte multe avantaje, printre care si un „buna ziua“ special.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS