17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Un barbat din Yemen a di-vortat de sotia sa cu care convietuise 15 ani, pe motiv ca era prea zgomotoasa si prea insistenta. Nedorind sa-si duca traiul singur, barbatul s-a gindit sa-si caute din nou jumatatea. De data aceasta, el a fost mai atent in alegerea sa, optind pentru o mireasa muta. In virsta de 40 de ani, barbatul spune ca se imbolnavise si se saturase de tipetele si de disputele fara sfirsit ale fostei sale sotii, asa ca a parasit-o. Intr-un interviu dat intr-un cotidian local, barbatul spune ca a ales o femeie surdomuta, insa care este blinda si potolita.

Sefii sint mai buni „la pat“, se arata intr-un studiu recent. Sondajul, la care au participat 100 de italience, a aratat ca doua treimi dintre acestea gasesc o satisfactie sexuala mai mare din partea barbatilor care au o pozitie sociala inalta. Femeile care au participat la acest studiu aveau virste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Specialistii spun ca motivul pentru care femeile considera sefii mai buni la pat este ca acestia le fac sa se simta mai in siguranta.

O sirena grasa si niste tigri cu o infatisare timida sint printre cele peste 100 de statui urite care vor fi demolate in cadrul unei licitatii pentru a infrumuseta Beijingul. Un studiu efectuat de autoritatile locale arata ca 40% din sculpturile din capitala chineza se afla sub standardul de calitate. Majoritatea statuilor a fost realizate de amatori la inceptul anilor ’80. Acestea vor fi inlocuite de alte piese de arta realizate de sculptori profesionisti. Un profesor de la Academia de Arte Frumoase din Beijing a spus ca unele din sculpturi care infatiseaza figuri omenesti sint disproportionate. Cea mai urita pare a fi statuia sirenei, criticata de public ca ar fi grasa, disproportionata si urita. Autoritatile locale au decis s-o demoleze.

Omul din Epoca de Piatra a inventat berea inainte de a face piinea, sustin expertii. Arheologii au ajuns la concluzia ca omul a descoperit pentru prima oara alcoolul in anul 9000 inainte de Cristos. Potrivit revistei britanice The Sun, specialistii cred, de asemenea, ca olaritul s-a inventat deoarece omul avea nevoie de o cana pentru a-si tine berea. Pina acum, cercetatorii au crezut ca primele locuinte umane au fost construite in jurul lanurilor cu porumb pentru a se folosi de recolta cerealiera ca de principala lor hrana. Un specialist de la Universitatea din Manchester a declarat ca porumbul era transformat in malt, principalul ingredient in fabricarea berii. Cercetatorul crede ca oamenii preistorici au descoperit, din intimplare, ca maltul amestecat cu apa se transforma in alcool.

Un american, in virsta de 100 de ani, din statul Florida, si-a reinnoit permisul de conducre pentru inca sase ani. Barbatul spune ca in cei 83 de ani de cind conduce masina nu a avut decit citeva accidente minore. Legile statului Florida nu prevad teste speciale pentru soferii trecuti peste o anumita virsta, desi multi legiuitori spun ca acest fapt ar trebui remediat. Americanul spune ca, daca i

s-ar retrage permisul, acest fapt ar insemna un atac la independenta sa. Barbatul adauga ca, la cei 100 de ani ai sai, este inca in forma. Secretul consta in zece ore de somn noaptea, urmate de doua paharele de coniac si cinci biscuiti in fiecare dimineata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS