7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele autohtone

Ce mai fac vedetele autohtone

Mihaela Radulescu se viseaza profesoara de desfacut sutiene

Mihaela Radulescu, realizatoarea emisiunii Legea celebritatii la B1 TV, a marturisit ca i-ar placea sa organizeze un curs de desfacere a sutienelor din colectia care ii poarta numele, exclusiv pentru barbati. Motivindu-si initiativa prin prisma faptului ca exista tot felul de sisteme de prindere a sutienelor, care dau batai de cap barbatilor, Mihaela ar vrea sa organizeze o conferinta de presa de lansare a liniei intime care ii poarta numele, numai cu ziaristi. In cazul in care va recurge la aceasta metoda, conferinta se anunta promitatoare si plina de invataminte, avind in vedere ca Mihaela intentioneaza sa probeze sistemele de deschidere ale sutienelor pe manechine. Amatorii de picanterii cu sinii Mihaelei Radulescu nu vor fi satisfacuti, deoarece ea va face doar descrierea sistemelor de prindere, nu va servi si de manechin.

Baietii de la Spitalul de Urgenta fac ospiciu pentru politicieni

Baietii de la Spitalul de Urgenta au stat, s-au gindit si o trasnaie le-a trecut prin cap. Hai sa-si faca si ei un spital in miniatura. Adica un club. Asa se face ca, pe 12 iulie, ei vor inaugura Xenon Club. Nimic deosebit, numai ca in realizarea clubului au fost ajutati si de unii politicieni. Deh! Politicul ajunge si in cluburi de noapte. „O sa fie muzica, bautura, politica, deci un adevarat spital de urgenta, daca nu o sa se transforme cumva in spital de nebuni“, spune in gluma Vali Craciunescu, unul dintre componentii trupei.

Dan Negru recunoaste ca este …tacanit (adica workaholic!)

Prezentatorul Academiei Vedetelor, Dan Negru, spune ca nu vrea sa plece in vacanta, pentru ca ii place sa munceasca. „Tacanitilor ca mine, americanii le spun workaholici, nebuni care toata ziua sint fixati pe munca lor. Mie mi-e bine asa si ii cer lui Dumnezeu sa-mi dea cit mai mult de lucru. Sa nu te plingi niciodata cind ai de lucru! Sint convins ca orice as fi facut, de-as fi fost contabil, sofer de tir sau astronaut, eram la fel de tacanit, de fixat pe munca mea“, marturiseste cu umor Dan Negru.

Melania l-a mai luat o data de barbat pe Sabin Balasa

Melania, sotia faimosului pictor contemporan Sabin Balasa, impresionata de decorul Iesilor, l-a cerut inca o data in casatorie in prima noapte de Sinziene, pe cel cu care este casatorita. In noaptea in care la Iasi nu se doarme, Melania a decis sa celebreze evenimentul la Plopii fara sot, sub bolta instelata. La ceremonie au asistat doar citiva apropiati, dar dulcele tirg al Iesilor a aflat ca la nunta a rasarit o stea, astfel ca acum unele cupluri de tineri vin sa se casatoreasca sau sa-si reinnoiasca legamintele de dragoste la Plopii fara sot. Sabin Balasa traieste o noua tinerete la Iasi (a implinit 70 de ani zilele trecute), unde acum vreo 30 de ani a cam dat iama prin fete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS