7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac VIP-urile romane

Ce mai fac VIP-urile romane

Pantofii Nadiei

Nadia Comaneci, cea mai buna gimnasta a tuturor timpurilor, este o mare admiratoare a pantofilor. Atunci cind a ajuns in Statele Unite ale Americii, de exemplu, era atit de incintata de ceea ce vedea prin vitrinele magazinelor, incit ii venea sa cumpere pantofi chiar si mai mici la numar, numai de dragul lor. Si acum, dupa cum povesteste Nadia, cind primeste toalete pentru diverse ocazii, pantofii asortati sint intotdeauna alaturi. Fosta sportiva nu agreeaza foarte tare pantofii sport, cu talpa foarte lata.

„Tandarica“ s-a dat pe verdeturi

De ceva vreme, Ovidiu Lipan „Tandarica“ a inceput sa tina la silueta si, ca sa fie in pas cu vremea, a devenit vegetarian. Nu stie insa cit il va tine acest elan, avind in vedere ca este un tip foarte pofticios. Ii place la nebunie mincarea romaneasca si o lauda peste tot in lume pe unde se duce.

Jean Paler prefera sa someze decit sa munceasca pe degeaba

Actorul Jean Paler a inceput sa refuze turneele prin tara, fiind total nemultumit de banii pe care ii cistiga de pe urma lor. Potrivit unor surse din lumea artistica, Paler a spus ca banii care ii ramin nu sint nici cit un ajutor de somaj. Din acest motiv, el prefera drumurile prin Europa. Recent, el a plecat la Luxemburg, pentru o perioada mai lunga de timp.

Stela Popescu si Stefan Banica Jr. te pot trimite de la gura de metrou in filme de lung metraj

Stela Popescu si Stefan Banica Jr. s-au adaptat la economia de piata. Asa ca, din actori, au devenit profesori. Au gasit si metoda de a imparti pliante pe la gurile de metrou. Bineinteles, nu ei. Cei care doresc sa fie scoliti de cei doi indragiti actori vor urma un curs de trei luni a cite doua sedinte pe saptamina. Cea mai atractiva ramine insa promisiunea unor roluri in reclame sau filme de lung metraj pentru invatacei.

Julia Roberts va filma in Romania

In scurt timp, Bucurestiul va fi gazda uneia dintre cele mai cunoscute si indragite actrite – Julia Roberts. Inca nu se stie exact data la care Julia va sosi in Romania, dar se stie ca este vorba despre filmari pe care artista le va face in tara noastra.

Loredana Groza este acompaniata de o trupa formata din „99% romi”

Interpreta de muzica usoara Loredana Groza, prezenta la „Laptaria lui Enache“ cu prilejul Zilei Internationale a Romilor, a apreciat muzicienii si muzica romani. „Muzicantii romi sint foarte sensibili, pasionali, ceea ce cu greu poti sa gasesti in rindul muzicienilor obisnuiti“, a spus Loredana, adaugind ca trupa cu care cinta este formata „99 la suta din romi“. Intre proiectele solistei se inscrie „o documentare amanuntita privind istoria muzicii romani“, in scopul abordarii unui nou stil, cu inflexiuni romani. Desi este constienta ca va trebui sa faca o munca de arhivist, artista este hotarita sa-si procure texte originale legate de istoria muzicii romani. „Va fi greu, dar in acelasi timp interesant sa gasesc texte originale legate de cultura romilor, deoarece aceasta cultura este mai mult orala decit scrisa“, a spus Loredana.

Serban Huidu are o problema la „tartacuta“

Circotasul Serban Huidu nu-i o persoana usor de suportat de catre partenera de viata. Si asta nu pentru ca obisnuieste sa circoteasca des, ci pentru ca doarme cu lumina aprinsa. „Nu pot niciodata sa tin minte visele“, spune Serban. „Eu am o problema la tartacuta si dorm cu lumina aprinsa. Asa ca atunci cind te trezesti si ti-a intrat lumina in ochi, s-au dus visele!“.

Cind era in scoala primara, Cabral era bau-baul colegelor

Mulatrul prezentator al emisiunii Banc Show, Cabral, isi aminteste ca primul sau sarut a fost prin scoala primara. „Fetele fugeau de mine la scoala fiindca eram colorat. Mi-aduc aminte totusi ca, intr-un an, am luat premiul intii cu coronita si avem o fata care tinjea si ea sa fie prima pe clasa. Pentru a o consola, am vrut s-o pup si sa-i spun ca in anul urmator cu siguranta ea va fi prima. Acel pupat a fost din greseala pe buze, pentru ca ea s-a smucit si asa s-a nimerit“, povesteste Cabral. El a mai spus ca „e greu pentru un baiat sa-si aminteasca de primul sarut, daca nu e legat si de prima iubire, iar eu personal n-am vrut decit o iubire. Restul au fost doar… relatii“.

Talismanii renunta la playback

Talismanii incep sa cinte „pe viu“. Satui de atitea birfe si glume nesarate pe seama lor, legate de aparitiile in public, baietii de la Talisman s-au gindit sa ne ofere o surpriza placuta. Ei vor aparea intr-un „Show total“ la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 aprilie si promit ca vor cinta live. Prin aceasta aparitie, ei vor sa inchida gura circotasilor si ii invita si pe ceilalti artisti sa procedeze la fel. „Pe viu, lumea te asculta cu mai multa placere“, au ajuns in sfirsit sa gindeasca baietii de la Talisman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS