16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO bunică, reținută, după ce nepotul a fost găsit înjunghiat mortal

O bunică, reținută, după ce nepotul a fost găsit înjunghiat mortal

Elena Anghel, de 49 de ani, a fost reținută, după ce David-Mario Lazăr, de cinci ani, a fost găsit mort într-o casă din Coventry, West Mids, potrivit The Sun.

Se crede că femeia ar fi bolnavă mintal.

Părinții lui Mario aduc vineri un omagiu „celui mai fericit băiat”. Copilul a fost găsit cu o rană produsă prin înjunghiere.

Bunica era cea care îl supraveghea pe băiat în timp ce părinții lui erau la muncă.

Un vecin a declarat că a auzit țipete înainte ca poliția să ajungă la locul faptei.

„Ancheta noastră cu privire la moarte lui Mario-David continuă. Ofițerii noștri oferă sprijin părinților care suferă enorm acum. Gândurile noastre se îndreaptă către ei. Școala lui David-Mario a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea băiatului. Îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele sociale sau distribuirea de postări care ar putea aduce suferință familiei”, a declarat un inspector al poliției.

„La momentul sosirii, echipa a găsit un băiat într-o stare gravă. Deja primea ajutor din partea polițiștilor. Personalul ambulanței a intervenit imediat, însă, din păcate, nu au reușit să-l salveze, în ciuda tuturor eforturilor depuse. Decesul a fost confirmat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ambulanței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS