16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Bara, victoria carierei! Vekic, făcută „knockout” la Roland Garros

Irina Bara, victoria carierei! Vekic, făcută „knockout” la Roland Garros

Irina Bara este incredibilă la Roland Garros. Românca, care este în premieră pe un tablou principal la un turneu de Mare Slam, a reușit o victorie fantastică în primul tur al turneului parizian. Bara a învins-o fără drept de apel pe croata Donna Vekic (30 WTA), cu scorul de 6-3, 6-4 și astfel s-a calificat în premieră în faza secundă a competiției. Partida a durat o oră și 47 de minute.

Irina a început perfect meciul, cu un break care a distanțat-o rapid la 3-0. Mult mai cunoscuta sa adversară și-a revenit rapid și a restabilit egalitatea, dar finalul i-a aparținut sportivei noastre. Trei game-uri consecutive a reușit „micuța” Bara, adjudecându-și setul cu 6-3.

Actul secund a fost întrerupt de două ori din cauza ploii, dar jocul Irinei Bara a fost de-a dreptul incredibil. Croata nu a avut nicio șansă nici în setul secund, Bara replicând, de fiecare dată, cu mingi puternice și bine plasate. De asemenea, scurtele și slice-urile au fost punctele cheie ale sportivei noastre. S-a încheiat 6-4, iar Bara a obținut victoria carierei la Roland Garros.

În turul secund, Irina se va duela cu belgianca Allison Van Uytvanck.

Citește și: Sorana Cîrstea a dezamăgit în primul tur la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS