16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj / Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști

Dolj / Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști

Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști. Potrivit IPJ Dolj, ieri, 5 septembrie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Podari, care se afla la volanul unui autoturism condus pe o stradă din Secui, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Tot ieri, un alt bărbat de 58 de ani, din Argetoaia, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Craiova conducând un autoturism pe strada Brestei cu o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferi băuți la volan. Pe moped, cu o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cursul zilei de ieri, 5 septembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat pe bulevardul Ilie Balaci un bărbat de 63 de ani, din localitate, care conducea un moped sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, polițiștii întocmind în această cauză un dosar penal pentru infracțiunea constatată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS