14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Andrei Stoica: Şi fotbalul este sport de contact şi tot se va juca

Lupte / Andrei Stoica: Şi fotbalul este sport de contact şi tot se va juca

Luptătorul K1 și totodată campion la categoria semi-grea, Andrei Stoica, speră ca la data de 1 iulie să se reia galele sporturilor de contact.

Sportivul care face parte din Top 10 la categoria semi-grea are doi băieţi şi o fetiţă. Acesta a anunțat că izolarea la domiciliu, cauzată de pandemia de COVID-19, a avut şi părţi bune: l-a apropiat mai mult de familie. Însă, pe plan profesional, distanţarea socială l-a afectat, fiindcă la data de 10 aprilie ar fi trebuit să dispute în Indonezia un meci pentru o centură mondială.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trei copii, familie mare, nu mă plictisesc o clipă. Însă a fost şi încă este o perioadă destul de dificilă. Mi s-a schimbat tot modul de viaţă”, a spus Andrei Stoica pentru Mediafax.

Andrei Stoica: Accidentările sunt mai grave la fotbal decât ce avem noi

Sportivul nu înţelege de ce autorităţile nu-și dau acceptul pentru reluarea sporturilor de contact, dar permit reînceperea competiţiilor în alte discipline.

„S-a specificat în mod express faptul că sportul de contact nu se va relua, chiar de preşedintele ţării. Eu sper ca de la 1 iulie să se dea drumul şi sporturilor de contact. Sincer, eu văd fotbalul ca pe un sport de contact, pentru că de cele mai multe ori contactul acolo e mai dur decât ceea ce avem noi în ring. Şi, din câte am înţeles, se va juca fotbal începând din iunie. Accidentările sunt mai grave la fotbal decât ce avem noi. E foarte ciudat. Şi oamenii din Guvern, nu ştiu câţi sunt sportivi de performanţă. Teoretic se dau nişte măsuri, dar practic e greu de aplicat”, a mai spus Andrei Stoica.

Citeşte şi / Florentino Perez: Real Madrid va juca pe stadionul „Alfredo Di Stefano“ restul sezonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS