16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCercetat penal după ce s-a masturbat în timp ce transporta o femeie cu mașina

Cercetat penal după ce s-a masturbat în timp ce transporta o femeie cu mașina

Un bărbat în vârstă de 52 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală, după ce o tânără l-a reclamat la poliție că se masturba în timp ce o transporta cu maşina.

Bărbatul, din localitatea Fărcașele, județul Olt, a plecat, vineri, 18 octombrie, spre Caracal cu mașina, la rugămințile tinerei, din aceeași localitate. Aceasta trebuia să ajungă la serviciu, iar bărbatul nu era pentru prima dată când făcea astfel de servicii de transport. Pe raza localității Dobrosloveni, femeia a observat că bărbatul a început să se masturbeze, fără ca acesta să-i fi adresat vreun cuvânt. Tânăra i-a cerut să oprească mașina, pretextând că trebuie să se întoarcă, pentru că a uitat ceva acasă. Femeia, care a suferit și un atac de panică, a sunat însă imediat la poliție, iar în locul în care aceasta se afla a sosit și un echipaj de prim ajutor.

Lucrurile nu s-au încheiat aici. Soțul femeii, aflând despre cele întâmplate, i-a cerut socoteală vecinului său. În prezent, bărbatul de 52 de ani este cercetat pentru agresiune sexuală, iar soțul femeii, pentru loviri și alte violențe.

„În dimineața zilei de 18 octombrie, în jurul orei 9.00, o femeie de 27 de ani, din Fărcașele a sesizat că, fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate, cunoscut al acesteia, a observat că bărbatul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără să o atingă și fără să-i facă vreo propunere.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt“, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS