16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu: „Ce a facut Feleaga pentru Craiova?“

Cristescu: „Ce a facut Feleaga pentru Craiova?“

Dupa infringerea Universitatii in partida amicala cu Dunarea Giurgiu, in care prestatia alb-albastrilor a fost una lamentabila, Ovidiu Stinga a luat citeva decizii drastice impotriva celor care au facut de ris o Craiova intreaga. Cea mai aspra hotarire luata de catre antrenorul Stinga a fost excluderea lui George Feleaga din lot, fapt consemnat imediat dupa fluierul final al disputei. Fundasul central si-a primit actele si salariul la zi, dupa care a parafat un acord cu Juventus Bucuresti, grupare care ne va fi adversara in acest sezon competitional si care mai detine trei fosti componenti ai Universitatii: Claudiu Tudor, Stoianof si Badaluta.


Dupa un interviu aparut in ziarul nostru, in care George Feleaga isi exprima nelamurirea cu privire la incident, a venit rindul unui oficial al Universitatii sa-si spuna punctul de vedere. Silvian Cristescu l-a atacat dur pe fostul capitan al Universitatii din ultimele dispute din Divizia A, spunind ca „valoarea sa nu se ridica la nivelul cerintelor“, deoarece „a fost batjocorit de un jucator de Divizia C“, in partida de la Giurgiu.


„Evolutia lui Feleaga a fost jalnica. L-a zapacit unul de la Giurgiu cu driblingurile. A facut un penalti, iar celelalte doua goluri au fost luate din cauza lui. Cum mai era sa joace ceilalti bine, cind nici nu incepuse bine meciul si era deja 3-0? A fost penibil“, a spus Cristescu.


Presedintele Universitatii a continuat cu acuze la adresa fotbalistului. „Feleaga a luat bani de pomana, pentru ca nu a facut nimic pentru Craiova. A jucat trei meciuri in sezonul trecut si a incasat peste 20 de mii de dolari. Nu este normal asa ceva. De asta a retrogradat Universitatea. Datorita unor jucatori ca el, ca Stoianof si Claudiu Tudor, care au jucat cinci minute si au luat 30 de mii de dolari. Si mie mi-ar place sa nu fac nimic si sa-mi vina o gramada de bani. Ce au facut astia pentru Universitatea? Figuratie. Au fost la numar,“ a afirmat iritat Cristescu, care a mai precizat ca Universitatea nu va tolera astfel de jucatori.


„Pentru banii pe care i-au primit trebuia sa manince pamint, nu sa se complaca in anonimat. Nu regret nici unul dintre cei care au plecat. Este treaba lor. Universitatea nu va plinge niciodata dupa Feleaga si restul fugarilor. Aici ori muncesti, ori pleci“, a incheiat Cristescu.


Ultima repetitie


Perioada in care partidele amicale au fost la putere va inceta astazi, cind Universitatea intilneste in nocturna, de la 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, divizionara B FCM Tirgoviste. Partida va fi precedata de prezentarea celor 25 de jucatori opriti de Ovidiu Stinga in lotul alb-albastru, de care se vor lega toate sperantele patimasilor suporteri.


Fanii Universitatii isi pot vedea favoritii la lucru in noul echipament si, la ora intilnirii, pot procura postere cu acestia, dupa ce la sedinta foto de ieri, din Lunca Jiului, intreg lotul alb-albastru a parut destul de fotogenic.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU