Ingrediente (pentru 4 porţii): 500 g carne de vită, 250 g ciuperci champignon, 1 lingură de boia dulce, o lingură de ulei de măsline, o ceapă, 250 ml supă de vită, o lingură de sos Worcestershire, 180 g smântână, 200 g fasole verde, sare şi piper.
Mod de preparare: Amestecaţi carnea de vită tăiată fâşii cu boiaua dulce, sare şi piper. Într-o tigaie mare încălziţi uleiul la foc iute, apoi căliţi carnea, lăsând-o pe foc 2-3 minute. Scoateţi carnea cu o spumieră şi lăsaţi-o deoparte. Reduceţi intensitatea flăcării, adăugaţi ceapa tocată fin şi căliţi-o amestecând încontinuu, timp de 5 minute sau până când se rumeneşte. Faceţi focul mare, adăugaţi ciupercile şi căliţi-le până când capătă o nuanţă maronie (aproximativ 2 minute). Adăugaţi supa şi sosul Worcestershire şi aduceţi la punctul de fierbere, apoi daţi focul mic şi continuaţi fierberea timp de 5 minute sau până când sosul scade puţin. Încorporaţi smântâna, apoi adăugaţi carnea în tigaie şi lăsaţi preparatul pe foc 1-2 minute, până când sosul se întăreşte. Între timp, opăriţi fasolea verde timp de 3 minute sau până când se înmoaie. Împărţiţi tocana în farfurii şi serviţi-o alături de fasolea verde.
Tocană de vită cu ciuperci
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei