Ingrediente: 4 fileuri de pui (de câte 200 g), 2 linguriţe de condimente iuţi pentru grătar, o lingură de boia dulce, un căţel de usturoi pisat, ulei de măsline, 2 lămâi verzi, 2 porumbi tăiaţi pe jumătate.
Mod de preparare: Amestecaţi condimentele cu boiaua, usturoiul şi o lingură de apă rece, într-un bol de ceramică. Treceţi fileurile de pui prin acest amestec, astfel încât carnea să fie complet acoperită. Ungeţi grătarul cu puţin ulei de măsline şi aprindeţi focul la nivel moderat. Prăjiţi puiul timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea se pătrunde. Puneţi fileurile separat pe o farfurie, acoperiţi-le şi lăsaţi-le la răcit cel puţin cinci minute. Tăiaţi lămâile verzi pe jumătate şi prăjiţi-le foarte bine pe grătar. Între timp, fierbeţi porumbul într-o cratiţă cu apă clocotită, timp de cinci minute sau până se înmoaie, scoateţi-l şi scurgeţi-l de apă. Serviţi fileurile de pui împreună cu orez brun fiert, porumb şi jumătăţile de lămâie verde.
Pui picant pe grătar
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei