12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGăsit mort în zăpadă

Găsit mort în zăpadă

Frigul şi zăpada au făcut prima victimă în judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare joi după-amiază chiar lângă staţia de salvare din Drobeta Turnu Severin. Cel mai probabil, este vorba despre un om al străzii.
Cadavrul bărbatului a fost descoperit de măturătorii de la Serviciul de Salubritate al oraşului. Aceştia au anunţat imediat poliţia.
„Măturam strada când l-am văzut. Ne-am speriat şi am sunat la poliţie“, a spus o angajată a Serviciului de Salubritate.
Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe corpul victimei.
„Pe 17 decembrie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Drobeta Turnu Severin a fost sesizat că, într-un cămin de termoficare, se află decedată o persoană de sex masculin. Echipa operativă a poliţiei a stabilit că bărbatul era o persoană fără adăpost. Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate. La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă. Cercetările continuă, pentru stabilirea identităţii bărbatului şi a împrejurărilor producerii decesului, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale, să se propună soluţia legală“, a declarat Andreea Dobre, subinspector în cadrul IPJ Mehedinţi.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII