26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Atenţie şoferi! Un bărbat se aruncă în faţa maşinilor, în Craioviţa Nouă. Ce spune IPJ Dolj

(VIDEO) Atenţie şoferi! Un bărbat se aruncă în faţa maşinilor, în Craioviţa Nouă. Ce spune IPJ Dolj

Atenţie şoferi! Pe reţelele de socializare circulă un video cu un bărbat care pare să se arunce intenţionat în faţa unui autobuz. Situaţia este reală şi se întâmplă în Craiova, în cartierul Craioviţa Nouă.

Din filmarea făcută de pe cealaltă parte a drumului se poate observa cum un bărbat iese din faţa unei dube parcate şi se pune jos fix în faţa unui autobuz RAT. Şoferul are prezenţă de spirit şi opreşte, deschide uşa, pare să schimbe câteva vorbe cu bărbatul respectiv, apoi pleacă mai departe.

https://www.facebook.com/ispas.madalina.7/videos/350406640328160

Chestionat pe această temă, directorul RAT Craiova SRL, Marcel Tănăsescu, a precizat că incidentul respectiv a avut loc, de fapt, în urmă cu câteva zile şi că şoferii societăţii sunt în temă cu acţiunile persoanei respective şi circulă cu mare atenţie în această zonă. „Am văzut şi eu filmarea la care faceţi referire, am discutat şi cu şoferii. Cel care a oprit mi-a transmis că bărbatul i-a spus că vrea să se omoare. Am luat legătura cu Secţia 5 Poliţie Craiova, în raza căreia se află zona respectivă. Oricum, şoferii şi-au transmis între ei situaţia şi circulă cu prudenţă“, a afirmat Marcel Tănăsescu, pentru GdS.

Atenţie şoferi, situaţia se poate repeta

Pe Facebook apare informaţia că bărbatul se aruncă intenţionat în faţa maşinilor pentru a provoca un accident şi a cere despăgubiri, având şi martori în acest sens. Reprezentanţii IPJ Dolj dezmint însă această ipoteză şi susţin că este vorba de un bărbat de 33 de ani, care ar figura în evidenţa medicilor cu boli psihice.

„Poliţiştii de la Secţia 5 de Poliţie Craiova au identificat persoana respectivă, un bărbat de 33 de ani care ar figura cu boli psihice. Nu este vorba de o altfel de «metodă accidentul» pentru a face rost de bani. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi vor lua măsurile care se impun“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Până atunci, şoferii care circulă prin Craioviţa Nouă trebuie să fie foarte atenţi la astfel de situaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS