5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSăptămâna Naţională a Voluntariatului, sărbătorită la Craiova

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, sărbătorită la Craiova

În perioada 8-15 mai, Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, organizează, la nivel local, Săptămâna Naţională a Voluntariatului. Evenimentul este susţinut de Primăria Craiova, Consiliul Judeţean Dolj, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Asociaţia Şanse Egale pentru Fiecare.
Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS este un program permanent al Asociaţiei Române a Tinerilor cu Iniţiativă, începute în martie 2006. Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 2003 cu misiunea de a implica tinerii din România în procesul de dezvoltare socio-economică.
Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment dedicat voluntarilor activi din România şi tuturor celor cu care aceştia colaborează în activităţile lor, iniţiat în anul 2002 şi implementat în fiecare an de către Reţeaua Naţională a Centrelor de Voluntariat din România.
Activităţile propuse de Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS din Craiova se înscriu în seria de evenimente implementate de către organizaţiile non-profit, instituţiile sau grupurile de iniţiativă informale din Oltenia, sub egida Anului European al Voluntariatului 2011.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS