5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Andrei Cristea: Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României

Fotbal / Andrei Cristea: Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României

Cluburile Universitatea Craiova și Poli Iași au oficializat aseară schimbul-surpriză, fundașul Florin Gardoș și atacantul Andrei Burlacu contra vârfului Andrei Cristea. Ieșeanul a semnat cu Știința până în 2020, iar Andrei Burlacu și Florin Gardoș merg împrumut la Poli Iași până la finalul sezonului.

„Iaşiul rămâne casa mea, cea mai importantă echipă. Le mulţumesc din suflet tuturor, de la suporteri, jucători, antrenori, conducători. Plec cu emoţie de la Iași, un oraş care rămâne la sufletul meu. Rămân cu sufletul alături de Poli Iaşi, dar merg la un club mare cu gândul de a lua un trofeu în acest sezon. Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României şi sper să îmi ajut noua echipă marcând cât mai multe goluri“, a declarat Andrei Cristea, pentru prosport.ro.

Andrei Cristea mai era dorit de FCSB, care nu a oferit decât 50.000 de euro pentru serviciile căpitanului lui Poli Iași până la vară. Cristea are 19 meciuri jucate în prima parte a sezonului, în care a reușit și șase goluri. În cariera sa, Cristea a jucat pentru FCM Bacău, Steaua, Politehnica Timişoara, Dinamo, Politehnica Iaşi, Karlsruher, FC Brașov, FK Qabala, Martina Franca, Salernitana Calcio şi CSM Politehnica Iaşi.

„În urma discuțiilor avute cu conducerea clubului am decis că cel mai bine e să plec împrumut până la finalul sezonului. Le doresc mult succes băieților de la Universitatea Craiova!“, a comentat Florin Gardoş.

„Dragi suporteri ai Universității Craiova, acest mesaj este special pentru voi. Mă voi întoarce în vara mai puternic, mai plin de încredere și sunt sigur ca tare îmi va fi dor de voi. Sa fiți în continuare alături de echipa, sa o încurajați, sa o împingeți de la spate așa cum ați făcut-o mereu! Cu stima și respect, al vostru Andrei Burlacu”, a scris Andrei Burlacu pe contul său de facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS