19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii de la SCM au pus gând rău lui Dinamo

Baschetbaliştii de la SCM au pus gând rău lui Dinamo

Echipa de baschet SCM „U“ Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie, pe Dinamo Bucureşti, partida contând pentru etapa a 9-a din Liga Naţională – Grupa A. Parcursul excelent din ultimul timp le permite oltenilor să vorbească despre o participare în Top 6, dar numai după un succes obţinut în acest weekend.
„Sâmbătă avem meci acasă şi ne dorim o victorie. Cu ocazia acestui meci sperăm să ne aflăm matematic în Top 6, avem nevoie de o victorie în faţa lui Dinamo, care a schimbat jucători şi formează o echipă periculoasă. Avem nevoie de public, să revină la sală şi să înţeleagă că odată cu această eventuală victorie reintrăm în elita baschetului românesc, şi acest lucru trebuie punctat foarte clar, pentru că în Top 6 vor urma numai partide cu cele mai bune echipe din România şi sperăm să primim şi biletele de play-off. Nu vreau să discut de clasament în acest moment, pentru că acesta este intermediar. Nu am fost atât de slabi pe cât am fost de comentaţi în perioada de pregătire, când am câştigat doar două partide din 11, dar nu suntem nici atât de buni încât să fim lideri în acest moment. Suntem pe un drum bun şi trebuie să-l continuăm“, a declarat managerul Marius Toma.

Staff-ul medical prezent la conferinţă

Conferinţa de presă de joi a fost una atipică, în sensul că managerul Toma nu a fost flancat de baschetbalişti, ci de membrii staff-ului medical, în semn de apreciere.
„Am invitat astăzi nu vedetele care strălucesc pe teren şi dau de obicei interviuri, ci oamenii fără de care este imposibilă evoluţia sportivilor pe teren. Este vorba de doamna doctor Valentina Dinu, kinetoterapeutul echipei, Rudi Ivănoiu, şi proaspătul nostru colaborator-voluntar Andrei Nedelcu. Împreună formează o echipă medicală care a luptat cu problemele noastre şi să-i ţină sănătoşi pe sportivii noştri, iar rezultatele noastre sunt în mare măsură şi meritul lor“, a explicat Toma.
„Mă onorează şi ne onorează să fim aici, pentru că eu nu pot să fiu decât un reprezentant al unui colectiv de vreo 40 de persoane, care înseamnă Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Vă mulţumim că ne consideraţi parte din echipă şi ne dorim să ne îmbunătăţim modalitatea de abordare medicală“, a punctat medicul Valentina Dinu.
„Vreau să spun că şi în sezonul trecut eu am făcut parte din această echipă, fiind voluntar, iar în acest sezon mi s-a făcut oferta de a participa full-time, am acceptat cu deosebită plăcere, ştiind că au venit sportivi de o importanţă deosebită, atleţi desăvârşiţi, oameni cu care pot să mă dezvolt pe plan medical. Împreună cu colegul meu, încercăm să individualizăm absolut toate programele ca să-i determinăm pe sportivi să evolueze, nu numai să se menţină la un anumit nivel“, a comentat Ivănoiu, completat de Nedelcu: „Facem tot posibilul ca sportivii să dea 100%, iar în cazul în care, Doamne fereşte!, este nevoie să intervenim, o facem cu cea mai mare plăcere“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS